Question
11 Oct 2018

  • Malay
  • English (US)
  • Korean
  • Simplified Chinese (China)
Question about Malay

wahai rakyat Malaysia boleh jelaskan kat sy tak apa yg di maksudkan dengan manifest pada ayat di bawah? Sy dah google maksud manifest ke BM tpi maksud nya macam x berkaitan dgn ayat di bawah (pd pendapat sy la) jadi boleh explain kat sy?

"Im getting a strong impulse to travel , but the only thing is I dont know where to go . Some feeling is telling me to travel . I know I can manifest it if I need to , but how do you align with a travel impulse if you dont where to go or have the desire to go? I did get a few offers to travel but I didnt have a strong desire to go , so I didnt go . I guess the question is that , do I follow the impulse even if I dont have the desire to go ? "

Dan perkataan universe pada ayat di bawah, apa maksud yer.. universe tu alam semesta.. jadi adakah ayat di bawah memaksudkan alam semesta jugak?

"For me personally, I have an agreement with the universe that I trust my intuition and guidance that I receive."
Answers
Read more comments

  • Malay

  • Malay

  • Malay

  • Malay

  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay
  • Malay
[News] Hey you! The one learning a language!

Share this question
Newest Questions
Topic Questions
Recommended Questions