Question
02 Jan 05:57 AM

  • English (US) Near fluent
  • Malay
Closed question
Question about Malay

Hai!

Saya ada menang TTMIK (Talk to me in Korean) book giveaway, and buku tu dh sampai dekat saya pada 5 December 2019. Dalam seminggu lepastu, saya dpt lagi satu buku yg sama from TTMIK. then, saya pun discuss dgn TTMIK and diorang cakap it was a mistake and saya boleh hadiahkan dkt kawan2 saya. Tapi saya takde pun kawan2 yg belajar Korean, so anyone?

Tapi awak mesti seorang yg:

1) TINGGAL DI MALAYSIA 🇲🇾

2) SEORANG YG BETUL2 SEDANG BELAJAR KOREA (sbb buku tu kalau convert ke Malaysia punya RM, harga dia dlm 100 lebih!)

and korang tak perlu bayar apa2 kecuali untuk postage nak hantar ke tempat korang ☺️

Ada yg berminat? sorry tak dpt nak tunjuk isi buku tu jelas2 sbb guna camera Hinative and diorang bagi 10 saat je 😅🙏 kalau nak lagi details bagitau okey. ^^

0:00
play button
Answers
Share this question
Read more comments

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay

  • English (US) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay

  • English (UK) Near fluent
  • Malay
Share this question
Newest Questions
Topic Questions
Recommended Questions