Question
Updated on
28 Oct 2018
- Arabic
- English (US) Near fluent
-
Greek
-
Turkish
-
French (France)
Question about Turkish
What does Resmi senmi yaptın mean?
Answers
Read more comments
- Turkish
Resmi sen mi yaptın? (Did you paint the painting?)
0
likes
1
disagree
Was this answer helpful?
- Turkish
"Did you draw this picture?"
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
- Turkish
@interesting3 Benim yazdığım doğrumu? imamhatipte arapça gördüm ama pek iyi değil arapçam :)
Was this answer helpful?
- Turkish
@yusufakbulut5353
Yanlış. رسم fiili zaten resim yapmak demek. İllaki yapmak fiilini kullanmak istiyorsanız, صنع fiilini kullanabilirsiniz. Ayrıca sizin cümleniz soru değil.
Mesela:
هل صنعت الرسم؟
أرسمت الصورة؟
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
- Turkish
- Turkish