Question
Updated on
21 May 2020
- Polish
-
English (UK)
-
German
-
English (US)
Question about English (UK)
What does If pigs can fly Shoot the flying pigs using shotgun. mean?
Answers
Read more comments
- English (UK) Near fluent
- Polish
To chyba nawiązanie do powiedzenia "kiedy świnie zaczną latać", które oznacza "nigdy".
Całość znaczy "kiedy świnie zaczną/potrafią latać, zestrzel je shotgunem"
Was this answer helpful?
- Polish
- English (UK) Near fluent
- Polish
Trudno powiedzieć, potrzebowałbym jakiegoś kontekstu. Może chodzić o jakąś sytuację, gdzie jedna osoba się dopytuje o jakieś bardzo nieprawdopodobne scenariusze i co wtedy zrobić (np stażysta w pracy albo małe dziecko etc), a druga zniecierpliwiona jej odpowiada tym zdaniem, które oznacza, że według niej takie scenariusze są niemożliwe.
Ale to tylko moje zgadywanie.
Was this answer helpful?