Question
Updated on
24 Sep 2021
- Russian
- English (UK) Near fluent
-
Finnish
-
French (France)
Question about Finnish
Hei! Onko "poiketa joukosta" samaa asiaa kuin "erottua joukosta"?
Answers
24 Sep 2021
Featured answer
- Finnish
erottua joukosta tarkoittaa "olla erilainen kuin muut"
erottua joukosta means "be different from others"
poiketa joukosta voi tarkoittaa samaa asiaa, mutta voi tarkoittaa myös "lähteä eri suuntaan kuin muut"
poiketa joukosta can mean the same, but also it can mean "go in a different direction than the others"
Was this answer helpful?