Question
Güncellenme tarihi:
2 Ara 2021
- Arapça
-
Türkçe
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Türkçe hakkında soru
"öncelikle şunu belirtmeliyiz ki, Mümkün Mertebe sağlıklı beslenmeliyiz"
ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
First of all, we need to mention that we must eat healthy foods as much as possible
Öncelikle: First of all
Mümkün mertebe: as much as possible
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça